Solve The Puzzle logo

ECIIA konferencia 2024

InterContinental Budapest

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.

Szeptember 26-27.

Kezdés: csütörtök 9:00 óra | Zárás: péntek 17:00 óra

Üdvözöljük az ECIIA – Solve The Puzzle konferencián!

Szponzoraink

Mvm Rgb Logo Bk
Wk H 01 Pos Rgb 2400 Color
Invitech Logo
President and CEO The Institute of Internal Auditors HQ

Anthony J. Pugliese, CIA, CPA, CGMA, CITP, az IIA Global elnök-vezérigazgatója. Több mint 30 éves pályafutása során Pugliese stratégiai, gyakorlatias vezetőként tevékenykedett, irányította a stratégiai bővülést a fő globális piacokon, úttörő módon oktatási kezdeményezéseket vezetett be, melyek a tagok szakmai fejlődését szolgálták. Felügyelte egy jelentős szervezet (DE&I) belső ellenőrzési funkcióját, és meghatározta a kulturális normákat a nagyobb sokszínűség, egyenlőség és befogadás felé.

Az IIA vezérigazgatójaként ő irányítja az 80 éves múltra visszatekintő szervezetet, amelynek több mint 210 000 tagja, 156 helyi csoportja és 112 leányvállalata van közel 200 országban.

Chairman and CEO of Erste Bank Hungary

2011 óta az Erste Bank Magyarország elnök-vezérigazgatója. 2020. óta a Magyar Bankszövetség elnöke, 2016-tól 2019-ig tagja az Athénban működő Hellenic Financial Stability Fundnak. 2004-től 2010-ig a Szerb Nemzeti Bank kormányzója, majd 2010-től három évig a bank alelnökeként dolgozott. Központi bankárként fontos szerepet játszott a szerb bank- és biztosítási szektor konszolidációjában. Kulcsfontosságú szerepet vállalt Szerbia tárgyalásainál az IMF-fel és a londoni bankhitelezőkkel, és részt vett a szerb bankrendszer átszervezési folyamatának indításában, valamint a legfontosabb szerb bankok privatizációjában.

Radovan Jelasity
Ramses Gallego
International Chief Technology Officer for OpenText Cybersecurity

Több mint 25 éve foglalkozik biztonsági szakértőként a Kockázatkezelés és Irányítás területein. Jelenleg az OpenText Cybersecurity nemzetközi vezető technológiai igazgatója, ahol meghatározza a vállalat vízióját és misszióját, valamint céljait és ígéreteit ezen a területen. Jelenleg az ISACA Barcelona Chapter azonnali volt elnöke, és kulcsfontosságú szerepet játszott abban a tervezőbizottságban, amely előkészítette az ISACA első világkongresszusát Washingtonban, 2011 júniusában.

Konferenciák, képzések nemzetközileg elismert szereplője, az elmúlt 12 hónapban több mint 25 különböző országot látogatott meg, és többször elnyerte a “Legjobb Előadó” címet.

Reinvention Architect Advisors LLC

2012-ben Stanland egy olyan döntést hozott, amely teljesen felforgatta az életét.

Döntése felkeltette az FBI figyelmét, ami két év szövetségi börtönbüntetéshez, három év felügyelt szabadlábra helyezéshez és több mint 800 000 dollár visszafizetéséhez vezetett.

A szövetségi börtön mélységeitől a mélyreható személyes átalakulásig tartó útja a rugalmasság és a jóvátétel bizonyítéka.

Végigvezeti a közönséget a csalás sötét útvesztőjén – elemzi a gondolkodásmódot, azonosítja a kiváltó okokat, és rávilágít az általa kihasznált ellenőrzési kiskapukra.

Története több mint elrettentő példa, hanem útiterv a vállalati csalás elleni erős védelem kiépítéséhez. A hallgatóság nemcsak egy egyedülálló bennfentes nézőpontot, hanem gyakorlatias, alkalmazható stratégiákat is kap a saját szervezeteik védelmére.

Craig Stanland

Program

TematikaKorábbi konferenciáink